【新型コロナウイルス感染症に関する情報】 外国の方(for foreigners)

Together, we will control the virus and stop the spread (国からのお知らせ)

しんがたころなういるすわくちんをうけたいがいこくじんのみなさまへ厚生労働省 しんがたコロナワクチンを受けたいがいこくじんのみなさんへ

Notice from the Nagano Prefectural Government(長野県からのお知らせ)

​わくちんせっしゅについて(やさしい日本語)

やさしいにほんごファイザーせいワクチンちらしがぞうふぁいざーせいわくちんについて

やさしいにほんごモデルナせいワクチンちらしがぞうもでるなせいわくちんについて

Nagano Prefecture's New dinner guidelines
(コロナの時代の新しい外食「長野県版 新たな会食のすゝめ」)

Medical alerts

To foreigners traveling in Nagano prefecture [Nagano Prefecture's new travel guidelinesd]
(長野県を旅行する外国人のみなさんへ コロナの時代の新しい旅行のスタイル「長野県版 新たな旅のすゝめ」)

Medical alerts

What can I do if I think I may have COVID-19?(感染を疑ったら)

Mail distribution service(Immigration Services Agency of Japan)(メール配信サービス開始)

Call center for vaccination(須坂市ワクチンコールセンター)

A DAILY LIFE SUPPORT PORTAL FOR FOREIGN NATIONALS(生活支援ポータルサイト)

Information on new coronavirus infection(コロナウイルスに関する新しい情報)

Inquiry counter(相談窓口)

The Nagano Multilingual Call Center offers interpretation services for international visitors in 20 different languages 24 hours a day
TEL:0120-974-998
(最終更新日:2021-04-21)